Ubicació: Beriain (Navarra)

Promotor: Grupo Viaria

Any de Construcció: 2008
Superfície del solar: 15.500m2
Superfície Construïda: 570m2

Enllaçwww.viaria.es

Adequació de l’obra a l’entorn: La zona industrial on s’emplaça l’edifici permetia molta llibertat formal, per això s’ha buscat una solució formal atractiva i innovadora en quan als materials d’acabat de l’edifici, però força rectilínia en la seva concreció per donar ordre i funcionalitat a l’interior de la parcel•la.

Singularitat i caràcter: L’edifici juga amb un decalatge de nivells respecte la planta baixa i la primera, per una banda la zona de control visual on donen les oficines visualment, i per l’altra accessos i aparcaments. La distribució interior es simplifica a base de plantejar les circulacions de cares a la banda d’accessos; i es deixa a la franja del seu davant per les zones de treball amb espais oberts, aprofitant-ho per treure’n partit amb un joc d’obertures i voladissos.

Economia de recursos: Tota l’estructura s’ha planejat que fos amb formigó armat vist, així es reduïa el temps d’execució. Els envans interiors s’han fet de pladur.

Rigor en els aspectes tècnics de manteniment i estalvi: La façana s’ha fet molt plana per evitar problemes de manteniment a futur. Les carpinteries s’han previst dobles.

Parlem?
deixa'ns les teves dades

[recaptcha]
 
Tractarem les teves dades per poder posar-nos en contacte amb tu, resoldre els teus dubtes i atendre les teves sol·licituds d'informació. Pots revocar el consentiment, exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat escrivint-nos a hola@weloveworkspaces.com. Més informació a la Política de Privacitat.