New offices

Location: Difmaq Industrial Warehouse, Santa Perpetua de Mogoda (Catalonia)

Year of construction: 2021
Built Area: 1,690m2

Interior design of Difmaq offices.

Link: http://www.difmaq.com

The client

The industrial warehouse of Difmaq company needed a new space for its offices. They thought to create a comfortable and flexible space, to foster a more collaborative and creative work environment, so to create this space, We love work Spaces applied its Know How for the interiors, based on the new trends in the offices world, which seeks to generate more informal work spaces, to maximize collaboration, always checking that there are also more private areas to allow concentration.

The commission

The client wanted to define the following areas:

· Open plan technical office.
· A meeting room.
· Staff break / lunch area.
· Reception area, with high stools.
· Showroom area.
· Industrial assembly area.
· bathrooms and dressing rooms.

Focus

We proposed an OpenSpace, with ergonomic and comfortable furniture, providing warm lighting throughout the spaces, both for concentration and for lighting the routes. We chose elegant screens with white profiles, with transparent glass to achieve maximum light in technical work areas.

Industrial building
New offices
New offices
New offices
mounting area
mounting area
Zona de muntatge

¿Hablamos?
Déjanos tus datos


 
Trataremos tus datos para poder ponernos en contacto contigo, resolver tus dudas y atender tus solicitudes de información. Puedes revocar el consentimiento, ejercer tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación del tratamiento y portabilidad escribiéndonos a hola@weloveworkspaces.com. Más información en la Política de Privacidad.